Over Robertus Mechanisatie

Wij bieden u een compleet programma aan producten en diensten op het gebied van landbouw mechanisatie en tuin en park machines. Samen met onze uiterst gemotiveerde medewerkers gaan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en spelen wij in op de eisen en wensen van onze klant.

Sinds 1961 zijn wij actief in de landbouwmechanisatie en tuin- en parkmachines. Door onze jarenlange ervring zijn wij specialist in het adviseren, verkopen, repareren en onderhouden van al uw tractoren en machines. Wij bieden u kwaliteit en professionaliteit!
Ons bedrijf bestaat uit meerdere reparatie afdelingen, uitgerust met de modernste gereedschappen en meetapparatuur. Door kennis, ervaring en voortdurende scholing van ons vast team medewerkers zijn wij op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen.                                                                                                                                                                                           
In ons onderdelen magazijn ligt een ruimt assortiment onderdelen op voorraad van de door ons gevoerde merken. Het is tevens mogelijk om via onze website diverse onderdelen en gereedschappen online te bestellen. Naast een wisselende voorraad nieuwe en gebruikte tractoren en landbouwmachines, presenteren wij u in onze showroom een breed assortiment tuin- en parkmachines voor particulier en professional.